Wie o wie is team Frently?

Wie werken er eigenlijk allemaal bij Frently?

Wie werken er eigenlijk allemaal bij Frently?

Ben je klant bij Frently en vraag jij je af wie jou steeds een mailtje toestuurt? Of met wie je nou eigenlijk telefonisch hebt gesproken? Of ben je gewoon benieuwd wie er achter onze organisatie zit? Je leest het in de blog van de maand november 2017.

Let op! Deze blog is geschreven in november 2017. Ons team bestaat naast een aantal afgestudeerde juristen, voor een groot deel uit studenten. Daarom is er veel wisseling in medewerkers. Voor de huidige samenstelling van ons team, verwijzen we je graag naar onze team-pagina.

Denise Zonnebeld

Denise is de eigenaresse en oprichter van Frently. In 2010 besloot Denise om zich in te schrijven bij de kamer van koophandel nadat zij zelf een huurverlagingstraject had afgerond. Bij de Huurcommissie verlaagde Denise haar huurprijs van EUR 300,- naar EUR 35,- per maand. Nadat haar vrienden hiervan hoorden, wilden zij natuurlijk ook een huurverlaging. En zo begon Denise met het helpen van vrienden, vrienden van vrienden en zelfs onbekenden. Salsa, fotografie en reizen zijn de drie passies van onze ondernemende dame.

Richelle Wolff

Één van de eerste klanten betrof Richelle Wolff, een zeer leergierige en vraaglustige studente Engels. Toen de workload voor Denise te groot werd, was de keuze voor een eerste werknemer al gauw gemaakt. Richelle’s enthousiasme heeft ertoe geleid dat ze anno 2017 fulltime bezig is met Frently. Richelle houdt zich bezig met externe contacten, het contact met verhuurders en is meestal op kantoor te vinden. En in haar vrije tijd? Richelle wordt blij van een goeie fles whiskey of een avondje PS4’en op de bank.

Roderik de Haan

Roderik heeft het maar zwaar als enige man binnen onze organisatie. Gelukkig is Roderik van alle markten thuis. Hij houdt zich bezig met het voorbereiden en bijwonen van de zittingen bij de Huurcommissie, het verrichten van huurchecks op locatie en de afspraken op kantoor. Roderik begon als stagiair in het kader van zijn rechtenstudie en is inmiddels bijna fulltime aan het werk. Na werktijd houdt hij zich bezig met voetballen, een bezoekje aan de bioscoop of een interessant geschiedenis gerelateerd onderwerp.

Roos Mein

Begin 2016 begon Roos bij Frently als meeloop stagiaire in het kader van haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar stage is Roos bij ons blijven ‘plakken’. Inmiddels is Roos afgestudeerd in de richting privaatrecht en volop aan het werk. Je komt haar tegen op ons kantoor, maar ook is Roos actief met het uitvoeren van huurchecks op locatie. In haar vrije tijd kun je Roos vinden op het hockeyveld of in één van de prestigieuze restaurantjes die onze stad rijk is.

Zara Mahmoodi

Zara is een vrolijke, hardwerkende studente internationaal en Europees recht. Ze is vanaf 2016 werkzaam bij Frently. Vanuit haar huis zorgt Zara ervoor dat alle deadlines worden gehaald. Ook is ze verantwoordelijk voor het indienen van de verzoekschriften bij de Huurcommissie en deze dame zorgt ervoor dat de dossiers compleet zijn. Buiten werktijd heeft Zara haar handen vol aan haar twee prachtige kinderen en wanneer het even kan, is ze online aan het shoppen.

Meike Aarens

In het kader van haar rechtenstudie aan de Hanze Hogeschool Groningen was Meike in 2016 op zoek naar een meeloopstage. Deze vond Meike bij Frently. Gedurende een periode van vijf maanden heeft onze jongste medewerker enorm veel ervaring en kennis opgedaan binnen onze organisatie. Na haar stage was het dan ook een logische stap om Meike te verwelkomen als medewerker van Frently. En waar vind je Meike als ze niet bij ons op kantoor is? Zoek eens bij de Albert Heijn of op de tennisbaan! Grote kans dat je haar daar aantreft.

Jorieke Nijenhuis

Jorieke is sinds november 2017 werkzaam bij Frently. Deze pittige tante is een echte aanwinst voor het team. Elke maandag en dinsdag houdt Jorieke zich bezig met allerlei activiteiten op en rondom ons kantoor aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat in Groningen. Door haar enthousiasme en creatieve houding weet ze huurders altijd van een passend advies te voorzien. Jorieke wordt erg blij van een goed boek, lekker eten of van een grote, goedgevulde pizza van Domino’s.

Ben jij op zoek naar een stageplaats of een bijbaantje? Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@frently.nl.

Maak een afspraak

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.