Over ons

Frently; Hét juridisch adviesbureau voor hurend Groningen
Wie is Frently?

Frently is hét juridisch adviesbureau voor hurend Groningen. Frently staat huurders bij in hun strijd tegen oneerlijke huurprijzen. Je kunt contact met ons opnemen voor elke vraag die te maken heeft met het huren van woonruimte.

Sinds 2010 heeft Frently meer dan 5000 zaken succesvol afgerond. De meeste zaken zagen op een verlaging van de kale huurprijs of het terugvorderen van te veel betaalde servicekosten. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde juridische professionals die jou graag helpen bij het oplossen van een huur gerelateerd probleem.

Maak een afspraak
Een uniek concept

Wat Frently zo uniek maakt, is de betrokkenheid van haar medewerkers, de laagdrempeligheid en bovenal de kosten van de juridische bijstand en adviezen. Een afspraak is namelijk gratis en bij Frently betaal je alleen bij een succesvolle terugbetaling of verlaging.

Frently werkt met een systeem waarbij de vergoeding voor onze werkzaamheden is gelinkt aan het resultaat van de procedure.

8245 Algemene huuradviezen
2537 Huurchecks uitgevoerd
2057 Succesvolle huurverlagingen
2681 Gewonnen servicekostenzaken
231 Waarborgsommen teruggevorderd
70 Bemiddelingsvergoedingen teruggevorderd

Hoe het allemaal begon...

Het begon allemaal in 2010, toen oprichter Denise Zonnebeld een geschil had met haar eigen huisbaas. Ze huurde een kamer van 8m2 en betaalde 300 euro. Dat leek haar nogal veel. Toen is Denise onderzoek gaan doen. Op grond van het puntensysteem mocht de huur van Denise’s studentenkamer eigenlijk maar 200 euro zijn. Omdat haar verhuurder bovendien de gebreken in haar woning niet wilde herstellen, is haar huurprijs tijdelijk verlaagd tot 35 euro per maand.

Toen haar vrienden hoorden over deze fikse huurverlaging, vroegen ze Denise of ze hetzelfde kon doen voor hun studentenkamer. Daarna begonnen ook de vrienden van haar vrienden contact op te nemen met Zonnebeld, en dit is hoe ‘Bekijk het!’ werd geboren; een juridisch adviesbureau in de stad Groningen voor mensen met (dezelfde) huurproblemen.

Vanwege het groeiend aantal internationale studenten die hulp nodig hadden en die uiteraard moeite hadden om de Nederlandse naam ‘Bekijk het!’ uit te spreken, veranderde het bedrijf in 2014 haar naam. Als je ons logo van dichtbij bekijkt, zul je zien dat de naam komt van het samenvoegen van friendly en rent in de zorgvuldig gekozen naam; ‘Frently’.

Gratis Huuradvies

Maak een (gratis) afspraak! Wij kunnen je helpen! Voor dringende vragen, bel 050 321 00 02.