Online huurcheck

Wil jij weten hoeveel huur jouw verhuurder maximaal mag vragen? Maak een afspraak met Frently voor een gratis huurcheck bij jou thuis. Één van onze medewerkers komt jouw woning opmeten en vertelt je direct of jij recht hebt op een lagere huurprijs.

Via onze online huurcheck kun je direct een indicatie krijgen van de maximale huurprijs van je woonruimte op basis van het wettelijke puntensysteem. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger de maximale huurprijs die je huisbaas mag vragen voor jouw woonruimte. Deze berekening is gebaseerd op de huurprijzenwet.

Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier? Maak een afspraak, dan komen we persoonlijk bij je langs om een gratis huurcheck te verrichten bij jouw thuis.

Bepaal nu eerst of je een onzelfstandige of een zelfstandige woonruimte huurt:

Kamer

Onder kamer verstaan we een woonruimte met gedeelde voorzieningen. Indien je de toilet en/of de keuken deelt met andere bewoners, dan dien je de huurcheck voor kamers in te vullen.

IK HUUR EEN KAMER

Appartement

Een appartement is een kamer of appartement met een eigen toilet én een eigen keuken. Deel je de badkamer, maar heb je wel een eigen toilet en keuken, dan dien je de huurcheck voor appartementen in te vullen.

IK HUUR EEN APPARTEMENT