Diensten

Gratis huurcheck

Wil jij weten hoeveel huur jouw verhuurder maximaal mag vragen? Maak een afspraak met Frently voor een gratis huurcheck bij jouw thuis. Één van onze medewerkers komt jouw woning opmeten en vertelt je direct of jij recht hebt op een lagere huurprijs.

Lees meer

Huurverlaging

Frently kan jou helpen om je huurprijs te verlagen als jij op dit moment meer betaalt dan de maximale huurprijs van jouw kamer of appartement. De maximale huurprijs kan worden berekend met een wettelijk puntensysteem.

Lees meer

Achterstallig onderhoud

Als er onderhoudsgebreken aanwezig zijn in jouw woning, is je verhuurder verplicht om deze problemen te herstellen. Als je verhuurder dit niet doet, dan heb je recht op een tijdelijke huurverlaging in verband met gebreken.

Lees meer

Eindafrekening van de servicekosten

Servicekosten zijn alle kosten die jij elke maand aan je verhuurder betaalt bovenop de kale huurprijs. Een verhuurder is verplicht om je elk jaar een afrekening te sturen en teveel betaalde servicekosten terug te betalen.

Lees meer

Terugvorderen van de waarborgsom

Binnen drie maanden na de einddatum van je huurovereenkomst dient de verhuurder jou de borg terug te betalen. Als de verhuurder de borg niet terugbetaalt, kan Frently jou helpen om de borg terug te krijgen.

Lees meer