Coronavirus COVID-19

In verband met het Coronavirus COVID-19 heeft Frently besloten het kantoor tot nader bericht te sluiten. Dit betekent dat alle (reeds) geplande afspraken worden omgezet in een belafspraak.

Woon je in Groningen? Boek dan direct een belasfpraak en ontdek of jij kunt besparen op je huurprijs.

Maak een afspraak

Bereken direct wat jij kunt besparen

Een verhuurder mag niet meer huur vragen dan de wet voorschrijft. Frently kan jou vertellen of jij op dit moment te veel huur betaalt.

Bereken jouw maximale huurprijs via onze online huurcheck.

Betrokken

We voelen ons verbonden met de huurder waarvoor wij werken en met het werk dat we doen.

Deskundig

Of het nu gaat om huuropzegging, huurprijzen of problemen rondom de onderhoudsstaat van je woning, wij zijn dé specialist op het gebied van huurrecht woonruimte.

Laagdrempelig

Frently geeft juridisch advies zonder dat daar gelijk hoge kosten aan verbonden zijn. Een afspraak is kosteloos en vrijblijvend!

Gepassioneerd

Onze medewerkers zijn gepassioneerd voor het vak waardoor werken geen moeten is, maar iets waar wij plezier uit halen.

Resultaatgericht

Wij spannen ons actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geven we niet op en houden we de uitgezette lijn voor ogen.

Doorzettingsvermogen

Helaas werken sommige verhuurders totaal niet mee aan een oplossing. Desondanks stoppen wij pas als we ons doel hebben bereikt.

Heb je een probleem met je huisbaas?

Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen!
Bel nu naar 050 321 00 02.

Diensten

 

Gratis huurcheck

Wil jij weten hoeveel huur jouw verhuurder maximaal mag vragen? Maak een afspraak met Frently voor een gratis huurcheck bij jouw thuis. Één van onze medewerkers komt jouw woning opmeten en vertelt je direct of jij recht hebt op een lagere huurprijs.

 

Lees meer

Huurverlaging

Frently kan jou helpen om je huurprijs te verlagen als jij op dit moment meer betaalt dan de maximale huurprijs van jouw kamer of appartement. De maximale huurprijs kan worden berekend met een wettelijk puntensysteem.

 

Lees meer

Achterstallig onderhoud

Als er onderhoudsgebreken aanwezig zijn in jouw woning, is je verhuurder verplicht om deze problemen te herstellen. Als je verhuurder dit niet doet, dan heb je recht op een tijdelijke huurverlaging in verband met gebreken.

 

Lees meer

 

Eindafrekening van de servicekosten

Servicekosten zijn alle kosten die jij elke maand aan je verhuurder betaalt bovenop de kale huurprijs. Een verhuurder is verplicht om je elk jaar een afrekening te sturen en teveel betaalde servicekosten terug te betalen.

 

Lees meer

Terugvorderen van de waarborgsom

Binnen drie maanden na de einddatum van je huurovereenkomst dient de verhuurder jou de borg terug te betalen. Als de verhuurder de borg niet terugbetaalt, kan Frently jou helpen om de borg terug te krijgen.

 

Lees meer

Terugvorderen van bemiddelingskosten

Een makelaar mag geen kosten bij een huurder in rekening te brengen. Toch moet je vaak betalen, omdat je de woning anders niet krijgt. Vorder de kosten die jij aan jouw makelaar of bemiddelaar hebt voldaan terug via Frently.

 

Lees meer

 
 
 

Ervaringen

Recente blogs

Lees alle blogs